En İyi Dış Cephe Kaplama Levhası Metpor Söve & Mantolama’da Üretiliyor.

En yaygın olarak kullanılan yalıtım malzemeleri polistiren levhalar veya panellerdir. Bu, yalıtımın yapıldığı desteğin veya dış duvarın tipine ve yüzeyine ve her projenin gereksinimlerine bağlıdır. Metpor Söve & Mantolama markalı hazır mantolama levhaları ısı köprülerinini ortadan kaldırarak optimum enerji verimliliği sağlar. 2023 yılı için mantolama levhası fiyatları ortalama olarak şu şekildedir.

4 cm kalınlıkta 1 m2 mantolama fiyatı 140.00 TL + KDV olarak,

5 cm kalınlıkta 1 m2 mantolama fiyatı 157.00 TL + KDV,

6 cm kalınlıkta 1 m2 mantolama fiyatı 178.00 TL + KDV olarak hesaplanır.

Ayrıca Metpor Söve & Mantolama Markalı Isı Yalıtım Levhaları;

  1. Yoğuşma ve küf oluşumunu engeller.
  2. Çevresel saldırılara karşı cepheye koruma sağlar: kirlilik, rüzgar, yağmur vb.
  3. Çeşitli yüzey, doku ve renklerin kullanımını kolaylaştırarak cepheyi tamamen yeniler.
  4. Mineral yün kullanılarak mülkün dış gürültüden izole edilmesine yardımcı olur.
  5. Estetik ve işlevsel yenilenmesi sayesinde mülkü yeniden değerlendirir.

Bu teknikte daha fazla bilgi ve gelişim için, Metpor Söve & Mantolama eğitimi ve kursları, hem teorik hem de pratik öğretimi birleştirerek periyodik olarak verilmektedir. https://www.metpordekor.com/ isimli web sitesinde gelişmeleri güncelleri ve etkinlikleri takip edebilirsiniz. mantolama ve dış cephe kaplama ile ilgili bilgilendirici makaleler, yorumları okumanızı öneriyoruz.

Eps strafor mantolama (Dış Cephe Yalıtım ve Cephe Kaplama Sistemi), mükemmel bir termal/akustik yalıtkan olarak işlev gören, hasarlı duvarı koruyan ve estetik bir görünüm oluşturan ısı yalıtım levhası, buhar bariyeri, EPS strafor köpük cephe paneli ve diğerleri arasında oluşan bir dış cephe kaplama sistemidir. Pürüzsüz ve çatlaksız dış cephe kaplaması. Dış cephe kaplama sistemi, yalıtımını estetik bir görünümle iyileştirmesi gereken alanlar için bir çözüm olarak oluşturulmuştur. Dış cephelerde yalıtımı artıran ve su geçirmezlik sağlayan binalar için ısı yalıtım malzemesi türüdür.

EPS Strafor Köpük Fugalı Mantolama & Yalı Baskı (Siding) Dış Cephe Kaplama İmalatı

Metpor Söve & Mantolama dış cephe yalı baskı yalıtım sistemi, cephelerde optimum ısı yalıtımı sağlamak için gerekli özelliklere sahiptir. Ancak uygulanması gereken sistemin kararı, taşıyıcı malzemeler ile taşınmazı çevreleyen yapısal ve hatta yasal koşullara da bağlı olacaktır.Her durumda, dış duvarları yalıtmak ve kaplamak için kullanılan cephe kaplama malzemelerinin, binanın sisteminin korunmasını ve stabilitesini, ısı yalıtımını, uygulamada pratikliği vb. garanti etmek için belirli özelliklere uygun olması gerektiğine dikkat etmek önemlidir. Testlerin ve düzenleyici değerlendirmelerin uygulanması sayesinde kanıtlanmış ve onaylanmış yüksek kaliteye sahip olmalıdırlar.

Herhangi bir ısı yalıtımı veya malzeme türü seçimi, uzman bir teknik ekip tarafından yapılmalıdır. Dış cephe mantolamanın en iyi yolunu belirleyecek bilgi, deneyim ve teknolojiye yalnızca uzman mantolama firmaları sahiptir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al ucuz yangın kapısı