Kişiye Özel Astrolojik Doğum Haritası

Astrolojik natal harita bir insanın doğum esnasında bulunduğu bölgeye ilişkin astrolojik açıdan tesir ettiği bilinen Güneş, ay ve diğer gezegenlerin yerlerini ve aralarındaki ilişkileri gösteren bir haritadır.

Astrolojik yerleşimlerin yoruma dayalı tarafları olsa da, esasen genelde aynı anlamları verir. Bundan dolayı bire bir olmamakla birlikte farklı astrologların verdiği bilgiler bir birine çok yakındır.

Profesyonel bir astrolog olmamanız halinde de şahsınıza ait tamamen detaylı analizler içeren doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. Haritanızı çıkarmak için doğum anınıza ait gün, ay, yıl ve saat bilgilerini ve doğduğunuz şehri forma girmeniz yeterli. Yıldız haritamı göster butonunu tıklamanız halinde derhal haritanızı görebilirsiniz.

Bir zamanlar üst düzey astroloji bilgisine sahip olanların gök günlüklerine bakarak, binbir emekle çıkardıkları doğum (natal) haritalarını, şimdiki zamanda teknolojik destek yardımıyla astroloji bilmeye gerek kalmaksızın hesaplamak ve tüm açıklamalarını incelemek mümkün hale geldi.

İnternet üzerinde yayında olan birçok ücretsiz natal (doğum) harita sitesiyle karşılaşıyoruz. Bu siteleri ziyaret ettiğimizde, çoğunun yalnızca gezegen ve burç sembollerine yer verdiğini, ama bu değerlerin hangi yön ve alanda yorumlanması gerektiğini herkes için anlaşılır biçimde açıklamakta yeterli olmadığını görüyoruz. Oysa ki astrolojiyi yeterli düzeyde bilmeyen kişiler kapsamlı doğum haritası verilerini bilmek isterler. Bu nedenle bizler de astroasist.com olarak en anlaşılır, detaylı ve kapsamlı yorumları içeren bir ücretsiz doğum haritası uygulaması olarak hizmet veriyoruz.

Güneş sistemindeki gezegenlerin konumları zamana göre değişse de, kişisel astrolojik haritalar belli bir zaman dilimine bağlı olarak gökyüzünün bir resmi olduğu için sabittir ve değişmez.

Genel hatları ile ücretsiz çıkarılan doğum haritaları astroloji alanında uzmanlaşmış kişilerin tecrübe ve bilgilerinin gelişen teknoloji sayesinde özel programlara aktarılmış halidir.

Gök günlüğü denilen tablolar belirli bir tarih için gezegenler ve Güneşin bulunduğu burç ve dereceleri hesaplamak için kullanılan çizelgelerden oluşur. Bu çizelgeleri inceleyerek, burçların konum ve derecelerini görebilirsiniz fakat, gerek harita çizmek ve gerekse sembolleri okuma ve anlamlandırma noktasında tıkanıklık yaşayabilirsiniz. Haritadaki işaretlerin okunması ancak ileri düzey astroloji bilgisine sahip kişilerce yapılabilen karmaşık ve zor bir iştir. Bu alanda uzman astrologlardan ücretli danışmanlık hizmeti alabilir ya da internet sitemizdeki ücretsiz hesaplama ve analiz aracından faydalanabilirsiniz.

Yıldız haritası çıkarılması için gerekli olan girdilerin doğru olması çok önemlidir ki, kimi durumlarda bir iki dakikalık farklılığın bile tüm astrolojik konumları yanlış yönde ilerleteceğini unutmamak gerekir. Bir astrolojik haritanın doğru bir şekilde çıkarılabilmesi ve açıklamalarının yapılabilmesi için, kişinin doğduğu anın tam olarak bilinmesi şartı vardır. astroasis.com sitemizde ücretsiz olarak kullanımınıza sunduğumuz doğum haritası hesaplama programı da, yıl, ay, gün, saat ve dakika olarak gireceğiniz bu veriler çerçevesinde kişiye özel doğum haritası sonucunu anlamlarıyla beraber vermektedir.

Doğum haritası çıkarmak uzmanlık sayesinde mümkün olan, son derece zor ve karmaşık bir iştir. Bu nedenle astroloji alanında yeterli bilgisi olmayanların herhangi birisine ait doğum (natal) haritasını çıkarması, gereken astrolojik bilgilere sahip olmadan mümkün değildir. Ancak günümüzde tüm bu karmaşık hesaplamaları kolayca yapabilen yazılımlar kodlanmıştır. Biz de uygulamamızı kendi haritanızı kolaylıkla çıkarmanız için tasarladık.

Yükselen Burç Hesaplama Servisi Ücretsiz Yorumlama

Bilindiği gibi, Güneşin ışığından daha fazla faydalanmak maksadıyla belli tarihlerde saatler ileri ve geri alınır. Son yıllarda Türkiye’de bu sistem kullanılmıyor olsa da, ASC (Ascendant) burcu bulunacak kişinin doğum senesinde bu yönde bir uygulamanın var olup olmadığı netleştirilmeli ve tüm hesaplar bu bilgiye göre şekillendirilmelidir.

Sitemizdeki hesaplama formu aracılığı ile herhangi bir astrolojik bilgiye ihtiyaç duymaksızın 1. Ev konumunuzu öğrenebilirsiniz. Yapmanız gerekense oldukça basit. Elbetteki doğum saatinizi kesin bir doğrulukla bilmeniz kaydı ile. Sistemimizdeki yükselen burç hesaplama formuna, doğduğunuz andaki saati ve doğduğunuz bölgeyi girin, peşinden çıkan hesapla butonunu tıklamanız kafidir.

Yükselen (1.Ev) burcun nelere işaret ettiği ve dışarıya nasıl bir imaj yansıttığı, hesaplamanın ardından ele geçen sonuçla birlikte verilmektedir. 1. Evin önemi esas burçtan bile fazladır desek yanlış olmaz. Çünkü haritadaki birinci ev hesaplandığında tüm astrolojik yerleşimlerin öbür detayları da hesaplanabilecektir. Astrolojik kurallar gereği tahminler muhakkak yükselen burç konumuna göre yapılır. Bu da yükselenin yüksek önem derecesini ispatlayan en önemli bilgidir aslında. Şehir ve doğum saati bilgilerinizi girerek muhakkak yükseleninizi tespit edin veya ettirin. Bu tespit, kendinizi daha iyi anlamanızı, insanlara nasıl bir imaj verdiğinizi daha hızlı bir şekilde bilme olanağınızı arttırır.

Yükselen burç dünyaya geldiğiniz anda mevcut lokasyonunuza göre, doğu yönünde yükselmekte olan burca nispet edilen addır. 12 evlik astrolojik sisteme göre tertip edilmiş olan natal haritanızdaki ilk evinizdir. İnsanlar kendilerini Güneşin bulunduğu burca göre izah etseler bile, dışarıdan bakılınca başkalarının gözünde farklı görünürler. Çünkü prestijimiz daha çok yükselen burcumuzla alakalıdır.

Yükselen burç ASC (Ascendant) tespiti için gök günlüğü tablolarından yararlanılır. Bu kaynaklar ileri derece astroloji bilmeyenler için anlaşılamayan teknik içeriklerden oluşur. Bu tablolardan faydalanabilmek için astrolojik anlamda uzmanlık düzeyinde bilgi sahibi olmak gerekir. ASC (Ascendant) hesaplamada en garantili yöntemlerin başında bir astrologtan profesyonel yardım almak ve çeşitli yazılımlar kullanmak gelir. Bizim astroloji yazılımımızı da bu amaçla güvenerek kullanabilir, 1. Evinizi net bir şekilde tespit edebilirsiniz.

Bazı internet sitelerinde yükselen burç tespit etme yolları ile alakalı araştırma yaparken bazı basit çizelgeleri görmüşsünüzdür. Yükselen burcun tespit edilmesi konusunda sağlıklı sonuç çıkaran gösterildiği gibi basit bir yükselen burç bulma tablosu yoktur oysa ki. Karşınıza çıkan herhangi bir cetvelde, coğrafi konum bulunmuyor ve yalnızca Güneş burcunuzun ne olduğu ve 2 saatlik arayla yükselen burç değişimi yapılıyorsa güvenmeyin. Çünkü en doğru yükselen burç bulma işleminde enlem/boylam derecesi, yerel saat farkı ve bununla beraber ileri/geri saat uygulaması hesaba dahil edilmelidir.

Güneş Burcu Nasıl Bulunur? Ne Anlama Gelir?

Güneş, zodyaktaki en kuvvetli yönetici olduğu gibi, bir doğum (natal) haritasında da en önemli güç olarak kabul görür. Bu önemli etki, iç dünyanızla ve yaşamınız boyunca kim olmaya yaklaştığınızla bağlantılıdır. Kabiliyetlerinizi çevrenizdeki kişilerle nasıl paylaştığınızı ortaya çıkarmakla kalmaz ki aynı zamanda sahip olduğunuz şeylerin, amaçlarınızın ve benliğinizin temel taşını oluşturur. Orta yaştan sonra, Güneş burcunun tesiri artış gösterir çünkü ilerleyen yaşlarda, gerçekte kim olduğunuz hususunda kendinizi daha iyi anlamış olursunuz. Güneş’in bulunduğu burcunuz temel kişiliğinizi ve hayatın genel seyri boyunca sabit kalan kişilik özelliklerinizi tanımlar. Bu dünyaya parıldadığınız görüntü, içsel yapınızdır. Aslında enerji kaynağımız olan Güneş, Güneş Sistemi’nin merkezinde bulunur ve aynen bu biçimde burçlardaki Güneş de benzersiz kişisel karakter merkezinizi tanımlar. Kendi kişisel özelliklerinizi öğrenebilmek için websitemizdeki burç tespit etme programından yararlanabilirsiniz.

Anında Ay Burcu Analizi Ücretsiz Hesaplama

Astrolojik hesaplamaların genelinde olduğu gibi, Ay burcunu bulmak için de doğum saatinin dakika bazında bilinmesi istenir. Bu kısmın doğruluğu son derece önem taşır, çünkü sadece küçük bir zaman farkı tamamen farklı bir burcu gösterebilir, bu sebeple emin olmak adına kesinlikle dikkatli davranılması gerekir. Bu doğum saati bilgilerine sahip olmanız halinde, websitemizdeki gibi doğru hesaplama yapan bir otomatik hesaplama uygulaması gerekli sonucu almanıza yardımcı olacaktır.

Duygusal alandaki çok fazla konuda tesir sahibi olan Ay’ın haritadaki pozisyonu astroloji alanındaki uzmanların özellikle inceledikleri başlıca konular arasındadır. Doğum haritasında, Ay’ın burçlara göre konumu, bilhassa çevremize içgüdüsel anlamda nasıl tepki verdiğimizi tespit etmemizi sağlar.

Ay’ın pozisyon aldığı burç bilinçaltı konularını yönetmesi sebebiyle duygu dünyamızla ilgi birçok hadise Ay’ın konumlandığı burçla direkt olarak ilişkilidir ki, zevkine vardığımız konular hatta alışkanlıklarımız bile burçlardaki Ay’ımızın kapsama alanındaki konular arasındadır. Duygusal yapımızı direkt etkilemesi sebebiyle hayatımızın tüm alanlarını tam manası ile etkileyebilir ancak, en önemlisi insanlarla sürdürdüğümüz ilişkiler üzerinde etki sahibi olmasıdır. Bir doğum haritasındaki Ay burcu bir anlamda sevgiden ne beklediğimizi, beslenme türümüzü ve duygusal anlamda rahata erme şeklimizi de yönlendirir.

Şahsınızın yahut da bir başkasının duygusal yapısını keşfetmek için, sitemizdeki Ay burcu bulma yazılımından faydalanabilirsiniz. Şayet Ay burcunuzu bilmeyi istiyorsanız doğum tarihi, saati ve yeri ile ilgili bilgilerinizi ilgili bölümlere girmeniz yeterli. Ardından hesapla butonuna tıklayın. Hepsi bu kadar. Eğer başka bir insana ait Ay burcu konumuna ulaşmayı isterseniz o kişiye ait doğum anı bilgilerini, Ay’ın anlık pozisyonunu bilmek istiyorsanız mevcut tarihin bilgilerini hesaplama formuna yazmanız gerekiyor. Bu işlemle beraber girilen tarihe göre Ay’ın hangi burç konumunda olduğunu ve o astrolojik konumda nasıl yorumlandığını görebilirsiniz.

Ay’ın sembolik anlamda koruyucu bir şekilde Güneş’in etrafında dönmesi gibi, Ay burcumuz da kendimizi ne şekilde koruduğumuzu, kendimizi nasıl rahat ve güvende tuttuğumuzu bildirir.

Ücretsiz Astrolojik Yorumlu Merkür Burcu

Merkür konumunuzdan aldığınız tesirleri anlayabilmek için Merkür burcu hesaplama uygulamamız aracılığıyla hesaplama işleminizi yapmalısınız. Merkür’ün haritadaki konumu, tanımlama, bilgileri içselleştirme ve çevreyle paylaşma şeklimizde etkisini gösterir. Merkür konumumuz düşünce biçimimizi, yazarlığa olan yönelimimizi ve diğer insanlarla nasıl iletişim kurduğumuzu yönetir. Bir burçtaki Merkür’ümüz iletişim tarzımız üzerinde tesirli olduğundan, ve düşünce sürecimizi temsil ettiğinden dolayı, yaşamımızın her yönünü etkiler. Biriyle ilk defa konuştuğumuzda, gerçekte Güneş’inin konumlandığı burcuyla değil, Merkür burcu ile karşılaşırız. Doğum haritasındaki konumuna göre değişik manalara gelen Merkür burcumuz, zeka düzeyimizi ve bu zekayı hangi yönde kullandığımızı gösterir.

Venüs Burcunuza Göre Nasıl Birisiniz? Ücretsiz Öğrenin

Haritadaki Venüs’ün yerleşimi değerlerle ilgili olduğu için estetik anlayışımız ve maddi varlıklarımızla ilişkimizi yönetir. Ancak daha önemlisi, doğum haritamızdaki Venüs sevgiye bakışımızı, merhamet etme şeklimizi, aşk ilişkilerindeki tutumumuzu ve daha fazlasını anlatır. Muhtemel aşkınızla aranızdaki uyumluluğu hesaplamak için Güneş’e göre yorum yapmak az çok yol göstericidir fakat, Venüs burcundan tespit yapmak direkt olarak aşkın merkezine inmenin en etkili yöntemidir. Venüs Zodyak kuşağında hareket halindeyken, bir günde ortalama olarak 1° lik mesafe ilerler. Bu, her burçta hemen hemen bir ay geçirdiği anlamına gelir. Bununla birlikte on sekiz ayda bir kez olmak kaydıyla retro haline girer ki, Venüs’ünüzün kesin pozisyonunu belirlemenin en kestirme yolu doğum haritalarından faydalanmak ve doğum sırasında hangi burçta olduğunu anlamak için bir Venüs burcu hesaplayıcısı kullanmaktır.

Mars Burcu Analizi ile Kariyer ve Meslek Bilgileri

Haritanızdaki Mars’ın ne anlama gediğini anlamak, harekete geçme yönteminiz ve motivasyon kazanmak için ihtiyaç duyduğunuz şeylerle ilgili fikir verici bir işlemdir. Bu bilgi, enerji seviyenizi artırmanıza ve yaşamınızı daha kolay hale getirmenize yardım edebilir. Haritanızdaki Mars’ın yerini hızlı bir şekilde bulmak için Mars burcu hesaplama yazılımı kullanılması avantaj sağlar. Diğerlerine göre Mars yüksek hızda hareket eden gezegenlerden biridir ve hangi tarihler arasında gerilediğine göre iki ila yedi aylık süre zarfında her hangi bir burçta kalabilir. Astrolojik verilere göre Mars’ın tüm zodyağı kat etmesi ortalama 24 ay sürer. Bu 2 senelik döngüyü kesin olarak tespit edebilir, şu anda neler yaşadığınıza ve nasıl hissettiğinize göre farkındalık geliştirirseniz, iki yıl sonraki Mars devrinde ne şekilde harekete geçeceğiniz ve gücünüzü nasıl yönlendireceğiniz ile alakalı ipuçları alabilirsiniz.

Jüpiter Burcu Tüm Burçların Yorum ve Hesaplamaları

Jüpiter burcunuz, hakkınızda fark edebileceğinizden daha fazlasını söyler, algı kapasitenizi genişletme ve bilinç seviyenizi yükseltme yollarını gündeme getirir. Genişlemeyi sembolize eden Jüpiter genellikle bu özelliği ile birlikte üst düzeyde doğruluk ahlakı da verir. Jüpiter’in konumlandığı burcu haritanızda anlamanız, daha fazla şansı hayatınıza çekmenize yardım eder. Jüpiter’in astrolojik konumunu anlamanın çeşitli yolları bulunmaktadır. Çevrimiçi bir astroloji aracından yararlanarak tek tıklamayla Jüpiter’inizin pozisyon aldığı burcu zahmetsizce hesap edebilirsiniz, elbetteki doğum tarihinizi ve saatinizi bilmeniz gerekiyor. Bununla birlikte web tabanlı Jüpiter burcu tablosunu kullanarak tarihlerden de yola çıkabilirsiniz. Astroloji haritanız varsa Jüpiter’inizin konumlandığı burcu buradan da bakabilirsiniz. Eğer hassas bir şekilde bu yerleşime ayrıntılı bir şekilde bakmak isterseniz Jüpiter burcu hesaplama uygulamamızdan faydalanabilirsiniz.

Satürn Burcu Nasıl Bulunur? Satürn Burcu Nedir?

Astroloji haritasında, Satürn’ün konumlandığı burç, kendi sınırlamalarımızı, korkularımızı ve sorumluluklarımızı ortaya koyar. Satürn’ün konumu, sorumluluklarımızla olan ilişkimizi açığa çıkarabilir ve bununla beraber, esasen ifade etmekte zorluk çektiğimiz ve hatta kişiliğimizin temel parçası olarak kabullendiğimiz özelliklere de işaret edebilir. Bir kuşak gezegeni olan Satürn, bir burç derecesinde yaklaşık olarak 30 ay süre geçirir ve başlangıç yerine geri dönmesi 28 ila 29 yıl alır. İşte bu ana Satürn’ün Dönüşü adı verilir ve bu bir reşitlik süresidir. Bu, eşit yaş grubundakilerin birbirine benzer hayat dersleri aldığı anlamındadır. Websitemizde yer verdiğimiz Satürn burcu hesaplama sistemi ile Satürn’ün yerleştiği pozisyonu bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al ucuz yangın kapısı