HMS Hotel Programı Özellikleri Nelerdir?

Otel yönetim sistemleri ve kanal yöneticileri, daha etkin yönetim için otel sahibi işlemlerini tek bir alanda toplayan yazılımlardır. Bu yazılım sayesinde otel personeli ve çalışanları işlemleri tek bir noktada bir araya getiren iş tasarrufu sağlar ve yönetim sürecini kolaylaştırır. Otellerde otomatik sistemlerin önemi tartışılmaz.

Bu süreçleri tek bir sistemde birleştirmek, oteldeki tüm birimlerin çalışmasını, özellikle yönetilmesini kolaylaştırır. Bu işlemler tek bir sistemde birleştirmek, oteldeki tüm birimlerin çalışmasını, özellikle yönetilmesini kolaylaştırır. Türkiye’nin ilk bulut tabanlı programı olan HMS otel programı olabildiğince etkin kullanabilmeniz için programın sağladığı özellikler vardır.

HMS Hotel Programı Özellikleri Nasıl Olmaktadır?

Personel ekleme ve yetkilendirme işlemleri; Program otel personelini tanımlayabilir ve onlara gerekli tüm ayrıcalıkları verebilir. Bu, her bir ortak çalışanın program aracılığıyla gerçekleştirebileceği eylemleri ayarlamanıza olanak tanır.

Otomatik mail ve SMS gönderimi; Bir rezervasyon yapıldıktan sonra, otomatik e-posta ve SMS iletim fonksiyonunun işlevinden önce belirlenen bir tasarıma SMS veya e-posta otomatik gönderimi belirleyebilirsiniz.

Misafir listesi özelliği; Misafir listesi, programı kullanırken otelde kalan tüm misafirleri listeler. Burada arama yapmak, bir misafirin bir otelde kaç kez kaldığını, kaldığı odayı ve fiyatı görmeyi kolaylaştırır.

Gelişmiş raporlama; HMS otel programı detaylı raporu sayesinde tesisinizi kontrol altına alabilirsiniz. Doluluk, gelir, kanal rezervasyonları, daha fazla kazandığınız oda veya konaklama türü, harcamalarınız ve benzeri tüm detaylı işlemlerinizi profesyonelce yönetebilirsiniz.

Online rezervasyon; Online rezervasyon modülü, otel web sitesinde rezervasyon yapılabilen bir formdur. Online rezervasyon modülü belirttiğiniz ödeme yöntemi ile çalışır ve ödemeler kredi kartı ile tesisinizin hesabına gönderilir. Web sitesine eklenen online rezervasyon modülü sayesinde herhangi bir ücret ödemezsiniz.

HMS Hotel Programı İle Neler Yapılabilir?

HMS otel programı, otel yönetimi ile ilgili ön büro işlemlerini tek bir kaynaktan kolay ve hızlı bir şekilde yönetmek için bulut tabanlı bir sistem kullanır. Özellikler arasında bir otel rezervasyon sistemi ve misafir kalış takvimlerini gösteren bir takvim, otel raporları, çevrim içi bir sistemle entegre edilir. Ayrıca bir çalışma ortamı, çeşitli tesislerin eş zamanlı yönetimi, güvenli yedeklemeler, daha hızlı işlemler, rezervasyonlar, misafir veritabanları ve daha fazlası yer alır. İnternet erişiminin iyi olduğu bir sistem sayesinde otelinizle ilgili acil sorunları yönetebilir ve gerekli kararları verebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için HMS Otel sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al ucuz yangın kapısı